Radinn Jet Boards

Elsurf er stolt forhandler av Radinn jet boards i Norge. Opplev ekte kvalitetsbrett uten noen kompromisser og opplev sjøen på en helt ny måte. Med våre elektriske jet boards kan du imponere både venner og bekjente med dine kunster på havet.


ElektriskeSurfebrett

Radinn byr på spenning og eventyrlyst med sine elektriske surfebrett. I samarbeid med Radinn tilbyr vi tre modeller, hver med sine egne karakteristikker. Skreddersy ditt drømmebrett ved hjelp av vår konfigurator og bestill ditt neste brett hos oss. Skap de gode sommerminnene med dine nærmeste på ett Radinn surfebrett.

Jetboards fra Radinn

Elsurf.no er stolt tilbyder av fantastiske brett fra Radinn.
Vi brenner for innovative og fremoverlente produkter, og nettopp derfor ønsker vi å dele disse fantastiske produktene med våre kunder. Radinn leverer elektriske surfebrett av høy kvalitet og vi er stolte over å kunne levere et fantastisk produkt som gir mye glede og entusiasme blant både unge og voksne.

Ulike modeller

Radinn jetboards (elektriske surfebrett) er skapt for både nybegynnere og profesjonelle. Velg mellom modellene X-Sport, Freeride og Carve, og skreddersy ditt nye brett med motor og batteristørrelse. Du er nå klar for en sesong med mye moro og glede på vannet!

Se de ulike modellene
Kontakt

Elsurf.no
Et varemerke driftet av Boatsupply AS

post@elsurf.no
+47 952 14 040

Showroom

Boatsupply AS
Skogveien 2a
3160 Stokke

Trykk her for veibeskrivelse

Last ned Radinn appen