Radinn Jet Boards

Elsurf er stolt forhandler av Radinn jet boards i Norge. Opplev ekte kvalitetsbrett uten noen kompromisser og opplev sjøen på en helt ny måte. Med våre elektriske jet boards kan du imponere både venner og bekjente med dine kunster på havet.


Elektriske
Surfebrett

Radinn byr på spenning og eventyrlyst med sine elektriske surfebrett. I samarbeid med Radinn tilbyr vi tre modeller, hver med sine egne karakteristikker. Skreddersy ditt drømmebrett ved hjelp av vår konfigurator og bestill ditt neste brett hos oss. Skap de gode sommerminnene med dine nærmeste på ett Radinn surfebrett.

Jetboards fra Radinn

Elsurf.no er stolt tilbyder av fantastiske brett fra Radinn.
Vi brenner for innovative og fremoverlente produkter, og nettopp derfor ønsker vi å dele disse fantastiske produktene med våre kunder. Radinn leverer elektriske surfebrett av høy kvalitet og vi er stolte over å kunne levere et fantastisk produkt som gir mye glede og entusiasme blant både unge og voksne.

Ulike modeller

Radinn jetboards (elektriske surfebrett) er skapt for både nybegynnere og profesjonelle. Velg mellom modellene X-Sport, Freeride og Carve, og skreddersy ditt nye brett med motor og batteristørrelse. Du er nå klar for en sesong med mye moro og glede på vannet!

Se de ulike modellene

FAQ – Alt du trenger å vite

Trykk på spørsmålene under for å se de ulike svarene

Å kjøre våre elektriske surfebrett er som å sykle. Noen syntes det kan være skummelt i starten, men dette blir man veldig fort vant til. De fleste føler seg komfortable etter kun 30 minutter på brettet.

Når du kjøper et brett hos oss vil det følge med en standard europeisk lader, et par med finner, en Bluetooth fjernkontroll og ett sikkerhetsbånd til å feste rundt ankelen. I tillegg får du med en polstret reisebag med hjul for transport. Med andre ord alt du trenger for å komme i gang med moroa!

Ja, det kan du! Vi anbefaler alltid å spyle brettet med ferskvann etter bruk for sikkerhets skyld. Dette vil forlenge levetiden og bruken av ditt brett.

Konfigurer ditt brett, og sendt oss din forespørsel. Vi vil ta direkte kontakt med deg angående din ordre for å gå videre med selve betalingen og leveringen av ditt nye Radinn brett.

Dette kommer an på modellen du velger. Explore veier 15 kg, Freeride veier 12 kg mens Carve veier 9 kg uten batterier og jetpack. Vekten til batteriene og jetpacken kommer i tillegg.

Frakt og kostnader vil avhenge om vi har varene i vår utstilling. Kontakt oss gjerne direkte for mer informasjon angående dette.

Kontakt

Elsurf.no
Et varemerke driftet av Boatsupply AS

post@elsurf.no
+47 952 14 040

Showroom

Boatsupply AS
Skogveien 2a
3160 Stokke

Trykk her for veibeskrivelse

Last ned Radinn appen