Fliteboard

Opplev sjøen på en helt ny måte med Fliteboard fra Elsurf. Finn frihet og fly over vann, på verdens mest avanserte elektriske surfebrett. Vi tilbyr ulike modeller basert på ditt bruksområde og erfaring med brett.


Fliteboard - Vår innstegsmodell

Hos oss kan du finne hele 4 ulike Flite modeller. Hvilken modell du burde velge kommer an på din erfaring, villighet til å lære samt hvilken kjørestil du har. Fliteboard er vår innstegsmodell som passer perfekt for deg som ønsker en enkel men morsom start. Brettet oppleves som stabilt og fint, og er utstyr med store finner som sørger for god balanse i både blikkstille, og litt mer bølgete sjø.

Konfigurer ditt brett

Fliteboard PRO

Pro modellene passer perfekt for mer erfarne personer som ønsker ett lett brett med god respons. Brettet tillater en mer aggresiv kjørestil samt bedre mulighet for krappere svinger og mer carving i sjøen. Er du kjent med surfing fra tidligere, vil dette brettet kanskje passe bedre for deg.

Konfigurer ditt brett

Fliteboard ULTRA

Ultra- modellen er tilpasset den erfarne «rytteren» som ønsker a presse grensene med det minste brettet tilgjengelig. Fotstropper kommer som standard, backflips er valgfrie. Ønsker du å ta denne modellen til neste steg kan du i tillegg fjerne propell-beskyttelsen. Dette vil øke responsen, effektiviteten og kjøretiden ytterligere.

Konfigurer ditt brett

Fliteboard AIR

Air modellene er ikke bare perfekt for nybegynnere, men også for de som ønsker et brett som er enkelt å ta med seg i båten, med på stranden osv. Brettet kan enkelt transporteres når luften er tatt ut, og brettet er formet slik at det er enklere å for alle å kjøre og kose seg på vannet.

Konfigurer ditt brett
Kontakt

Elsurf.no
Et varemerke driftet av Boatsupply AS

post@elsurf.no
+47 952 14 040

Showroom

Boatsupply AS
Skogveien 2a
3160 Stokke

Trykk her for veibeskrivelse