Elektriske

surfebrett

Radinn byr på spenning og eventyrlyst med sine elektriske surfebrett. I samarbeid med Radinn tilbyr vi tre modeller, hver med sine egne karakteristikker. Skreddersy ditt drømmebrett ved hjelp av vår konfigurator og bestill ditt neste brett hos oss. Skap de gode sommerminnene med dine nærmeste på ett Radinn surfebrett.

Hva er din stil?

Vi tilbyr elektriske surfebrett i ulike former og til ulike formål. Enten du ønsker et brett som en enkelt å kjøre, eller om du er på utkikk etter en brett for de mer erfarne. Velg mellom våre tre ulike modeller og skreddersy ditt brett med ønsket Jetpack og batteripakke.

Trenger du rådgivning?

Har du prøvd vår konfigurator, og fortsatt står litt fast med hvilket brett som passer best for deg? Vi hjelper deg mer enn gjerne å finne den perfekte kombinasjonen av modell, motor og batteripakke slik at du kan nyte både sommer- og vinterdager på vannet.

En ny
generasjon

jetboards

Elsurf.no er stolt tilbyder av fantastiske brett fra Radinn.
Vi brenner for innovative og fremoverlente produkter, og nettopp derfor ønsker vi å dele disse fantastiske produktene med våre kunder. Radinn leverer elektriske surfebrett av høy kvalitet og vi er stolte over å kunne levere et fantastisk produkt som gir mye glede og entusiasme blant både unge og voksne.

Radinn - elektrisk surfebrett
Radinn ulike brett

Se våre

modeller

Radinn jetboards (elektriske surfebrett) er skapt for både nybegynnere og profesjonelle. Velg mellom modelle Explore, Freeride og Carve, og skreddersy ditt nye brett med motor og batteristørrelse. Du er nå klar for en sesong med mye moro og glede på vannet!

Se våre modeller

Dette er

fremdriftspakken

G3-jet er en mektig og pålitelig vannjet. Denne er også smart på måten du kan bruke innstillingemenyen i Radinn-appen, som gjør det passende for alle slags førere. Stor eller liten, nybegynner eller proff.

Prøv vår konfigurator og se hvilket brett som passer deg best.

Batteripakke Radinn

Dette er

batteriet

Vi er stolte over å gi deg det mest avanserte vannsportbatteriet på markedet i dag. Dette batteriet gir deg nok tid til å få et stort smil om munnen enten du er nybegynner eller en erfaren fører.

Batteriet kommer også med muligheten til å øke kapasiteten med OTA-oppgraderinger. Ved hjelp av en egen mobilapplikasjon kan du styre ulike innstillinger og gjøre oppgradering av ditt Radinn surfebrett.

FAQ – Alt du trenger å vite

Trykk på spørsmålene under for å se de ulike svarene

Å kjøre våre elektriske surfebrett er som å sykle. Noen syntes det kan være skummelt i starten, men dette blir man veldig fort vant til. De fleste føler seg komfortable etter kun 30 minutter på brettet.

Når du kjøper et brett hos oss vil det følge med en standard europeisk lader, et par med finner, en Bluetooth fjernkontroll og ett sikkerhetsbånd til å feste rundt ankelen. I tillegg får du med en polstret reisebag med hjul for transport. Med andre ord alt du trenger for å komme i gang med moroa!

Ja, det kan du! Vi anbefaler alltid å spyle brettet med ferskvann etter bruk for sikkerhets skyld. Dette vil forlenge levetiden og bruken av ditt brett.

Konfigurer ditt brett, og sendt oss din forespørsel. Vi vil ta direkte kontakt med deg angående din ordre for å gå videre med selve betalingen og leveringen av ditt nye Radinn brett.

Dette kommer an på modellen du velger. Explore veier 15 kg, Freeride veier 12 kg mens Carve veier 9 kg uten batterier og jetpack. Vekten til batteriene og jetpacken kommer i tillegg.

Frakt og kostnader vil avhenge om vi har varene i vår utstilling. Kontakt oss gjerne direkte for mer informasjon angående dette.

Kontakt

Elsurf.no
Et varemerke driftet av Boatsupply AS

post@elsurf.no
+47 952 14 040

Showroom

Boatsupply AS
Skogveien 2a
3160 Stokke

Trykk her for veibeskrivelse